Gay vriendelijke hotels op Mallorca

Zoals ik reeds in een eerder bericht heb vermeld is Mallorca een gay vriendelijke bestemming. Het gay nachtleven concentreert zich vooral in de hoofdstad Palma. De levendige (Spaanse) scène met stedelijke flair, goede bars, restaurants en trendy winkels zijn te vinden in de straat Joan Miro.
Vooral in het weekend, in de late nachtelijke uren, kunt u juist hier veel locals vinden. De vele stranden zijn gemakkelijk bereikbaar met de bus of te voet. Echter, het eiland biedt niet alleen maar feest en stranden, maar ook een achterland dat moet worden ontdekt. Zon, zand en zee zorgen nog steeds voor een onbezorgde vakantie. Als u bij Mallorca alleen maar denkt aan alcohol, sex and feesten zult u aangenaam verrast worden. Hieronder zal ik een aantal gay vriendelijke hotels voor u beschrijven.

  • Gay Hotel Aries (Palma de Mallorca). Dit gay-only Hotel Aries is gelegen in het centrum van Palma de Mallorca temidden van de scene. U bereikt te voet de rest van de stad en het strand. In de nabijheid vindt u ook diverse bezienswaardigheden zoals: het kasteel Forêt de Bellver, de Kathedraal van Mallorca en Pueblo Español en talrijke restaurants.
  • Dorint Royal Golf Resort & Spa (gay vriendelijk) ( Camp De Mar ). Dit architectonisch aantrekkelijke eersteklas hotel ligt op een prominente locatie in de met pijnbomen begroeide baai van Camp de Mar. Het hotel ligt direct naast een 18 holes golfbaan, het hotel vindt u in de buurt van de zee, het hotel biedt u ook een uitgebreid wellness pakket. Het zandstrand ligt op zo'n 300 meter en het centrum op 200 meter.
  • Hotel Gran Melia Victoria (gay vriendelijk) Palma de Mallorca. Het Gran Melia Victoria hotel ligt in het centrum aan de baai van Palma, op ongeveer vijf minuten lopen van het oude centrum en op tien km van het vliegveld. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Palma, de jachthaven en de kathedraal. Het ligt op slechts 1,5 km van het stadscentrum en de oude stad. Het openbaar vervoer bevindt zich direct bij het hotel. Restaurants, bars en clubs vindt u op 100 meter.
  • Hotel Feliz (gay vriendelijk) Palma de Mallorca. Hotel Feliz is gelegen in de wijk El Terreno, op slechts 10 minuten van het historische centrum van Palma. Restaurants, bars, winkels en een bushalte liggen in de directe omgeving. Het strand van Cala Mayor ligt op ongeveer 2 km afstand.
  • Hotel Hesperia Ciutat de Mallorca (gay vriendelijk) Palma De Mallorca. Het hotel is gelegen op een heuvel in de buurt van winkelcentrum Porto Pi. Het historische centrum ligt op ongeveer 3 km, het dichtstbijzijnde strand van Cala Mayor op ongeveer 2 km. Een bus stopt op ongeveer 50 meter afstand.
  • Hotel UR Portifino, Ciutat Jardí. Dit charmante designhotel UR Portofino is gelegen in de oostelijke buitenwijk van Ciutat Jardi, op ongeveer 8 km van de stad Palma. Het hotel ligt op slechts een paar meter van de prachtige boulevard aan een van de mooiste en best uitgeruste stranden van het hele eiland. De mooie gay baai Portals Vells ligt op 18 km en Es Trenc op 20 km afstand. In de directe omgeving zijn restaurants, bars, pubs en discotheken.